ကဲ ...သုပ္စားၾကည္႔ရေအာင္ေနာ္
လိုအပ္တာေတြကေတာ႕
သေဘၤာသီးကိုအညွာဖက္ကလွီးၿပီးအေစးမ်ားထြက္ေအာင္ေရနဲ႔ပြတ္ေဆးၿပီးအခြံႏြာပါတယ္ |
- သေဘၤာသီး-တစ္ၿခမ္း
- ခရမ္းခ်ဥ္သီး-တစ္လံုး
- မံုလာဥနီ-တစ္ဥ
- သံပုရာသီး-တစ္ၿခမ္း
- ၾကက္သြန္ၿဖဴ-၅မႊာ
- ပုဇြန္ေၿခာက္မွဳန္႔-3tablespoons
- ဟင္းခတ္မွဳန္႔-1teaspoon
- ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီခ်က္-3tablespoons
- ပဲအက်က္မွဳန္႔-2tablespoons
- ေၿမပဲေထာင္းမွဳန္႔-2tablespoons
- ငရုတ္သီးစိမ္းေထာင္း-1tablespoon
- ငံၿပာရည္-1tablespoon
- ထံုး-အနည္းငယ္ ပဲျဖစ္ပါတယ္ရွင္။
မြမြေလးမ်ားရေအာင္ ၿခစ္ေလးနဲ႔ ၿခစ္ေပးပါတယ္ ျခစ္ၿပီးသားေလးေတြကို ထံုးေရၾကည္နဲ႔ ခဏစိမ္ေပးပါတယ္ |
မံုလာဥနီကိုပါးပါးလွီးေပးၿပီးလိုအပ္တာေတြၿပင္ပါတယ္ |
ပုဇြန္ေၿခာက္ကိုမညက္တညက္ေထာင္းပါတယ္ |
ေၿမပဲေလွာ္ကိုလဲမညက္တညက္ေထာင္းပါတယ္ |
ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ႔ငရုတ္သီးစိမ္းေရာၿပီးေထာင္းပါတယ္ |
ပဲက်က္မွဳန္႔ ဆီခ်က္ ငံၿပာရည္ ဟင္းခတ္မွဳန္႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေၿမပဲေထာင္း ပုဇြန္ေၿခာက္မွဳန္႔ မံုလာဥနီ သေဘၤာသီးၿခစ္တို႔ကိုေရာနယ္ပါတယ္ |
သေဘၤာသီးသုပ္စပ္စပ္ေလးရပါၿပီ |
http://www.mmitpalace.com/group/restaurantofpalace/forum |
စားခ်င္တယ္
ReplyDelete