ပူစီနံ ေရာထားတဲ့ ေဖ်ာ္ရည္ကို ေသာက္ ရပါမယ္။ မုန္လာဥနီက အာဟာရ ျပည့္ဝ
ေစၿပီး ပူစီနံက အစာအိမ္ ေဝဒနာကို သက္သာ ေစပါတယ္။ ျပဳလုပ္ နည္းကေတာ့
ဥနီေလးလံုးကို ပါးပါးလွီးၿပီး ေရေလး ခြက္နဲ႔ ျပဳတ္ပါ။
ၿပီးရင္ ပူဒီနာ အေျခာက္မႈန္႔ လက္ဖက္စားဇြန္း တစ္ဇြန္း ထည့္ျပဳတ္ပါ။ အလယ္
အလတ္ပဲ အပူေပးၿပီး မုန္လာဥ နီေတြ ေပ်ာ့လာတဲ့ အထိ ျပဳတ္ပါ။ ၿပီးရင္
ေၾကညက္ေအာင္ ေမႊၿပီး ေအးျမေအာင္ ထားကာ ခ်င္းအနည္းငယ္ ဒါမွမဟုတ္ သံပရာရည္
အနည္းငယ္ ထည့္ေသာက္ပါ။
Re-Post By ACM 6-4-2013
ေအးခ်မ္းမြန္ Credit & Copy From >GOOD HEALTH<< Thank
Re-Post By ACM 6-4-2013
ေအးခ်မ္းမြန္ Credit & Copy From >GOOD HEALTH<< Thank
No comments:
Post a Comment