ဒီတစ္ခါ ညီအမတုိ႕ ငါးသေလာက္ဥဟင္းေလး ခ်က္စားမယ္ေနာ္.........
စိတ္ထဲမွာလဲ စားခ်င္ခ်င္ျဖစ္ေနတာနဲ႕ တူတူခ်က္စားစို႕ေလ......
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
════════
✧ငါးသေလာက္ဥ ၃၀၀ ဂရမ္
✧ဂ်င္း၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)
✧ဆား၊ၾကက္သားမႈန္႕၂ဇြန္း(စားပြဲတင္)
✧ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လုံး
✧အေရာင္တင္မႈန္႕၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)
✧ဆႏြင္းနဲနဲ
✧ၾကက္သြန္နီ၁လုံး၊ ျဖဴ ၃မႊာ
ဟင္းခ်က္နည္း
════════
ငါးသေလာက္ဥမ်ားကိုေရစင္စင္ေဆးျပီးရင္ ဂ်င္း၊ဆား
၊ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္းတို႔နဲ႔ နယ္ထားေပးပါ။
ၾကက္သြန္ေထာင္းထားတာမ်ားဆီသတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ေရႊဝါေရာင္သန္းရင္ ငါးဥမ်ားထဲ႔ကာ အိုးကိုလႈပ္ေပးပါ။ ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္း ထဲ႔ပါ
၃မိနစ္ခန္႔အၾကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ားထဲ႔ကာ အနည္းငယ္ လိွမ့္ေပးကာေရအနဲငယ္ထဲ႔ျပီး ၁၅မိနစ္ခန္႕အုပ္ေပးပါ။
ငါးဥေလးမ်ားက်က္ျပီးဆိုရင္ နံနံပင္ေလးအုပ္ျပီး ထမင္းပူပူနဲ႔စားလို႔ရပါျပီ။
စိတ္ထဲမွာလဲ စားခ်င္ခ်င္ျဖစ္ေနတာနဲ႕ တူတူခ်က္စားစို႕ေလ......
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
════════
✧ငါးသေလာက္ဥ ၃၀၀ ဂရမ္
✧ဂ်င္း၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)
✧ဆား၊ၾကက္သားမႈန္႕၂ဇြန္း(စားပြဲတင္)
✧ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လုံး
✧အေရာင္တင္မႈန္႕၁ဇြန္း(စားပြဲတင္)
✧ဆႏြင္းနဲနဲ
✧ၾကက္သြန္နီ၁လုံး၊ ျဖဴ ၃မႊာ
ဟင္းခ်က္နည္း
════════
ငါးသေလာက္ဥမ်ားကိုေရစင္စင္ေဆးျပီးရင္ ဂ်င္း၊ဆား
၊ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္းတို႔နဲ႔ နယ္ထားေပးပါ။
ၾကက္သြန္ေထာင္းထားတာမ်ားဆီသတ္ပါ။
ၾကက္သြန္ေရႊဝါေရာင္သန္းရင္ ငါးဥမ်ားထဲ႔ကာ အိုးကိုလႈပ္ေပးပါ။ ၾကက္သားမႈန္႕၁ဇြန္း ထဲ႔ပါ
၃မိနစ္ခန္႔အၾကာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ားထဲ႔ကာ အနည္းငယ္ လိွမ့္ေပးကာေရအနဲငယ္ထဲ႔ျပီး ၁၅မိနစ္ခန္႕အုပ္ေပးပါ။
ငါးဥေလးမ်ားက်က္ျပီးဆိုရင္ နံနံပင္ေလးအုပ္ျပီး ထမင္းပူပူနဲ႔စားလို႔ရပါျပီ။
www.htetfamily.com
No comments:
Post a Comment