ဂ်င္း (ခ်င္း) သည္ ဆီးခ်ိဳေရာဂါကို ကာကြယ္ႏိုင္ေၾကာင္း ေဆးပညာရွင္မ်ား က ေလ့လာ ေတြ႔ရွိထားသည္။
နာတာရွည္ ဆီးခ်ဳိေရာဂါျဖစ္ေနသူမ်ားလည္း ဂ်င္းစိမ္းျပဳတ္ရည္ ပံုမွန္ ေသာက္သံုးပါက ေရာဂါေပ်ာက္ကင္းေၾကာင္း စမ္းသပ္ေအာင္ျမင္ ထားသည္။ ဂ်င္းသည္ ခႏၶာကိုယ္တြင္း သၾကားဓာတ္၊ ဂလူးကုိ႔စ္ ဓာတ္ကို ထိန္းခ်ဳပ္ေပးျပီး အလိုအပုိမရွိေအာင္ စီမံခန္႔ခြဲေပးသည္။
ထို႔ေၾကာင့္ ဂ်င္းသည္ ဆီးခ်ိဳေရာဂါကာကြယ္ရန္ အေကာင္းဆံုး ေဆးဝါးမ်ား ထဲမွ တစ္ခုအပါအဝင္ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။
---
Via:medicfacts
http://innewsmyanmar.blogspot.com/2012/10/blog-post_6816.html
No comments:
Post a Comment