ကဲ ...သုပ္စားၾကည္႔ရေအာင္ေနာ္
လိုအပ္တာေတြကေတာ႕
| သေဘၤာသီးကိုအညွာဖက္ကလွီးၿပီးအေစးမ်ားထြက္ေအာင္ေရနဲ႔ပြတ္ေဆးၿပီးအခြံႏြာပါတယ္ | 
- သေဘၤာသီး-တစ္ၿခမ္း
 - ခရမ္းခ်ဥ္သီး-တစ္လံုး
 - မံုလာဥနီ-တစ္ဥ
 - သံပုရာသီး-တစ္ၿခမ္း
 - ၾကက္သြန္ၿဖဴ-၅မႊာ
 - ပုဇြန္ေၿခာက္မွဳန္႔-3tablespoons
 - ဟင္းခတ္မွဳန္႔-1teaspoon
 - ၾကက္သြန္ၿဖဴဆီခ်က္-3tablespoons
 - ပဲအက်က္မွဳန္႔-2tablespoons
 - ေၿမပဲေထာင္းမွဳန္႔-2tablespoons
 - ငရုတ္သီးစိမ္းေထာင္း-1tablespoon
 - ငံၿပာရည္-1tablespoon
 - ထံုး-အနည္းငယ္ ပဲျဖစ္ပါတယ္ရွင္။
 
| မြမြေလးမ်ားရေအာင္ ၿခစ္ေလးနဲ႔ ၿခစ္ေပးပါတယ္ ျခစ္ၿပီးသားေလးေတြကို ထံုးေရၾကည္နဲ႔ ခဏစိမ္ေပးပါတယ္  | 
| မံုလာဥနီကိုပါးပါးလွီးေပးၿပီးလိုအပ္တာေတြၿပင္ပါတယ္ | 
| ပုဇြန္ေၿခာက္ကိုမညက္တညက္ေထာင္းပါတယ္ | 
| ေၿမပဲေလွာ္ကိုလဲမညက္တညက္ေထာင္းပါတယ္ | 
| ၾကက္သြန္ၿဖဴနဲ႔ငရုတ္သီးစိမ္းေရာၿပီးေထာင္းပါတယ္ | 
| ပဲက်က္မွဳန္႔ ဆီခ်က္ ငံၿပာရည္ ဟင္းခတ္မွဳန္႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေၿမပဲေထာင္း ပုဇြန္ေၿခာက္မွဳန္႔ မံုလာဥနီ သေဘၤာသီးၿခစ္တို႔ကိုေရာနယ္ပါတယ္  | 
| သေဘၤာသီးသုပ္စပ္စပ္ေလးရပါၿပီ | 
http://www.mmitpalace.com/group/restaurantofpalace/forum  | 
စားခ်င္တယ္
ReplyDelete